søndag, desember 03, 2006

Adventskickoff'party!
Som tradisjonen he vore de siste åran, e der alltid Adventskickoff-party i Ladegården første helg i advent! I år va den flytta te villaen i Gardeveien! For å sei det sånn så e det folk som skape ein fest, så som i fjor blei det ein heidundrande fest! Pepperkake, gløgg, kaffe, Bentes havrefest og italiensk vin fra Assisi, mandarine og julemusikk hva noen av høgdepunkta. Så te Ingrid, Bente og Gretha (Målfrid va fraværende, noe som blei absolutt merka!) tusen takk for atter ein heftig vellykka fest for å feire ventetida te vår store konge ska bli født! Glede mæ alt te neste år!

6 kommentarer:

ane marie sa...

Husker jeg var innom på kick off i fjor - kjempe altså! Skulle vel vært i Oslo i helga da skjønner jeg! Men vi har iallefall ordna oss en koselig adventsleilighet her i fabrikkgata;) Snart er eksamen ferdig også, så da blir det bare fryd og glede!

Tilsammans sa...

Trygve, du e vel bare fantastisk! Triveligt at vår vesle advents-event kunne falla i smag.
Kor lenge ska du ver i Oslo før jul forresten?

Tilsammans sa...

Og et veldig tøft bilde, det som du har tatt på av virkelighetsteppet inn mot virkeligheten.

Anonym sa...

Blir i Oslo te neste lørdag! Då reise æ te "svigers" i Arendal og videre heim via farmor på tirsdag om to uke te. Forresten så må dokke komme i Grønland kirke i måra (torsdag) kveld kl. 20. Då ska æ spille tromme på ei kveldsmesse!

Unknown sa...

Så du ska te svigers. Det e ikkje verst. Då blir det smisking, vett du...blomster og finskjortå på.

Eg ska annonsera konserten te de andre jentene. Men eg vett i alle fall at Målf allerede e dobbeltbooka torsdag, og eg e på sentralstyremøte.

Anonym sa...

Lykke til hos svigers Trygve...! Du er jo svigermors drøm, så det må jo gå bra! For hva mer kan en svigermor drømme om tenker jeg? En glad og oppriktig sørlending som er oppvokst kun et steinkast i fra Lyngdal bibelcamp må jo være helt fantastisk! Man må grave lenge dersom man skal finne noe vondt i deg ditt lam!!!! Riktig god jul!