torsdag, mars 22, 2007

Jambo sana!! Habari? Msuri sana!!
Endelig fikk æ somla mæ te å oppdatere bloggen min!! I Kenya va det heilt umulig. Nettet brukte et år på å sende en mail og strømmen gikk i hytt og pine... Når æ kom heim va plutselig nettet her au ustabilt og dataen min e gammel og begynne å streike på noen område....

Men Kenya: Kort sammendrag: bodde hos misjonær Jan Kristensen som drive et senter kalt International Fellowship Kenya (Interfelk). Dette senteret arbeide med rehabilitering av gatebarn, drive en internatskole for gatebarna etter rehabilitering både grunnskole og videregående skole, dataopplæring og for eldre gatebarn der skole med 10 år yngre elever ikkje friste for de tilbud om opplæring i håndarbeid, snekkerarbeid og bilmekanikk. Æ arbeida mest med rehabilitering av gatebarn, både på senteret og på gata. I tillegg va æ med på en besøkstjeneste blant hiv og aidsrammede i slummen. Gav dem mat, medisiner og forbønn. Anbefale og sjekke ut http://www.prosjektgatebarn.no. Ellers fikk mi tid te utflukte som båttur te ei øy i Victoriasjøen, regsnkogen Kakamega og safari i Masai Mara. De siste fire dagene ble tilbragt i Nairobi!! Hvis noen skulle ha interesse av praksis i Kenya, vil æ absolutt anbefale Interfelk! Legge ved en haug med bilder, se og motta mange inntrykk!!

3 kommentarer:

Birte sa...

Det ser ut som du har hatt ein kjempetur, Trygve! Får lyst å reisa ner igjen med ein gong eg og...

Sverre sa...

Det såg bra ut ja! Ka ti du va i Nairobi og Masai Mara? Eg var nemlig i området mellom 12.-17. mars. Kenyatur e å anbefala!

Anonym sa...

Va i Nairobi fra 21-24.feb og Masai Mara rundt 10feb. store greie det!! Så du (Sverre) kom ein måned for seint! Kå gjorde du i Kenya?