tirsdag, juli 24, 2007

Tromsø!


Tromsø er en sabla fin by!! Eller egentlig ikke byen i seg selv, men omgivelsene!! Hilde og jeg drog opp til det varme og solrike nord i anledning Silje og Anders bryllup. Anders er en god kamerat jeg kjenner fra Sagavoll. Tromsø er en by som kan by på det meste! Midnattsol, heftige fjell, reinsdyr, brevandring og byvandring. Til alle som ikke har vært her så anbefaler jeg å ta en tur opp hit men NB! i solskinn. Når det dårlige været kommer, drar det tåka med seg og da ser man svært lite og får ikke det mektige inntrykket Tromsø ellers ville ha gitt! Men på en dårlig dag kan Tromsø lokke med bla. koslige kafeer og spisesteder, polarmuseet og det er vel egentlig det...
Anders og Silje ble i allefall godt gift. Fint bryllup, med god mat og god underholdning (skal ikke legge skjul på at jeg spilte bass i bandet...). Var ellers litt rart å forlate bryllupsfesten kl.02.30 i dagslys. Ellers dagen derpå var vi på fjelltur med Aslak og Jorunn fra Sagavoll, biltur med brudeparet på Kvaløya på mandagen, byvandring i pøsregn siste dagen før vi drog hjem til Sørlandet via Oslo!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jasså, har du endelig oppdatert bloggen din! det var da gledelig!

Anonym sa...

konge ponge! :) jeg vil også til Tromsø!

ane marie sa...

(Kom på at det er kanskje bedre å svare her enn på min egen blogg, selvom det har jeg jo allerede gjort, så du får heller kikke der igjen.. Hehe:) Men kjekt å høre fra deg!!)