onsdag, oktober 24, 2007

Siden sist...Etter å ha vore litt treig med å opp- datere bloggen, e æ endelig tebake med ei opp-datering!! På tide med litt sommer og sol igjen! Sommerens høgdepunkt i den utrolige hetebølgen på Sørlandet i august var uten tvil å hilse på Herr Nilson i Dyreparken.
Ikke nok med det så har jeg blitt en hai til å padle kaiak!! Virkelig sørlandsidyll på hytta til "svigers" på Gjervoldsøy utenfor Arendal. Da jeg måtte ta den tunge vei til hovedstaden i forkant av studiestart kunne heldigvis min gode fetter Sigmund varte opp med en Inca Kola-kveld! En god start på høsten med andre ord! Bare å joine Inca Kola Norge på Facebook, men NB, man må ha et forhold til Inca Kola for å bli medlem! Like etter semesterstart ble det stort besøk på Ullevåll med Argentina på besøk! Enda bedre med kampens helt: John Carew og deilig å se Doffen i aksjon med flagget på brystet som representant for topplaget Start! (er synsk og ser framover mot neste sesong!).

Så var tiden kommet for å prøve å være litt romantisk og la te rette for en date med en spesiell en med en særdeles fin middag på stormkjøkken og telttur langt oppe i Nordmarka, nærmere bestemt Store Oklungen. He vore litt dårlig te å ta bilde i det siste, då e det greit å ha ei jente som tar sæ av det. Jobbe med saken for å få dokumentert årets femte bryllup der Nina og Espen gifta sæ i Haugesund. Ellers må æ au nevne at nå e det rett over et år siden store ting skjedde i Roma!! (stav Roma baklengs så får det være hint nok!

4 kommentarer:

ane marie sa...

Mye kjekt du har gjort "siden sist" skjønner jeg.. Bra! (Jeg har foresten fornya bloggen min jeg og.. Kommentar takk! haha)

Imorgen skal jeg på NLA å jobbe litt.. Men hvem mangler? Joda, HELE NLA-gjengen.. Det var tider det.. :)

Anonym sa...

Ja det var tider det... Savner igrunnen den gjengen der! E forresten ikkje så lenge siden æ traff både Espen og Morten! Nærmere bestemt brylluppet han sitt!

Anonym sa...

Altså Espen sitt!!

Anonym sa...

Godt med oppdatering Trygve! Ser bra ut!:-) Enig, NLA var tider det!

Men du, topplaget Start!? Joda, de bør vel klare å rykke opp neste sesong....:-) Blir toppkamp på Sandnes stadion!:-)

Snakkes neste uga!!!